Broj putnika u danu

0

Broj putnika u danu

Pređeni kilometri u danu

0

Pređeni kilometri u danu

Kilometara funkcionalne pruge

0

Kilometara funkcionalne pruge

Kapacitet zglobnog autobusa

0

Kapacitet zglobnog autobusa

Noviteti u javnom prijevozu grada Osijeka

Sve vijesti možete pogledati ovdje

Studija razvoja gradskog prometa na području grada Osijeka

Grad Osijek i GPP provode projekt „Modernizacija i razvoj javnog prometa grada Osijeka“ uz konzultacije s Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture te uz pomoć Jaspersa kao konzultantske kuće EU-a.

Planiranje projekta je počelo prije dvije godine, a završetak se očekuje do 2023.

Opis projekta možete vidjeti ovdje.

komentari korisnika

Blaženka Vujić

Često se vozim javnim prijevozom, posebice busom jer je u gradu teško pronaći parkirno mjesto. Najčešće se vozim Jugovcem, i to u popodnevnim satima. Stajališta su dobro uređena. Čula sam da dolaze novi autobusi i tramvaji. Vožnja će biti ugodnija nama putnicima i vozačima.

Filip Ostrihon

Češće se vozim autobusom nego tramvajem, i to uglavnom na liniji Jug 2 – Vijenac Petrove gore. Uslugama GPP-a sam zadovoljan, stvarno se vrlo rijetko dogodi da autobusi kasne. Imam BUTRU i njezina mi je cijena korektna. Stajališta su dobro uređena, na njih nemam zamjerke.

Ljubica Perić

Najčešće se vozim tramvajem. Najmanje sam dva puta tjedno u tramvaju, najčešće prijepodne. Voznim redom
sam zadovoljna. Tramvaji uvijek dođu na vrijeme. Samo neka nadležni vode računa da nova vozila u javnom prijevozu budu niskopodna.

Marijo Perak

Najčešće se vozim linijom Bikara – Trg A. Starčevića, ali koristim i liniju Zeleno polje – Višnjevac. Zadovoljan sam, ali mislim da bi cijena karte za zaposlene mogla biti jeftinija. Stajališt su uredna. Na svakom ima nadstrešnica, a koševi za otpatke redovito se prazne.

Dušanka Branković

Koristim i bus i tramvaj, a obje su mi stanice jednako blizu. Kada se vozim autobusom, vozim se linijom Jug 2 – Bolnica, a kada se vozim tramvajem, to je onda linija Bikara – Trg A. Starčevića. Čula sam da će novi tramvaji biti niskopodni što će olakšati ulazak starijima.

Ivona Marić

Stvarno se radujem novim tramvajima i autobusima. Smatram da će i putnicima i vozačima biti olakšan prijevoz.
Najčešće se vozim tramvajima jer mi je blizu kuće stanica. A inače po ljetnim vrućinama izbjegavam korištenje automobila zbog ispušnih plinova.