Inovativne tehnologije prijevoz čine puno udobnijim i zabavnijim

U ovogodišnje jesensko razdoblje ušli smo cijelim nizom tehnoloških inovacija koje putnicima otvaraju potpuno novi doživljaj gradskog prijevoza. U suradnji s partnerima osigurali smo besplatni bežični pristup Internetu u svim vozilima gradskog prijevoza, s dostatnom brzinom internetskog prometa i s više nego dovoljnim kapacitetom za istovremene priključke u pojedinom vozilu. Nadalje, u slučajevima eventualnih kašnjenja na posao ili u školu, a koji mogu biti rezultat pogreške ili neredovitosti u sustavu javnog prijevoza – građani mogu online zatražiti i dobiti ispričnice, odnosno potvrde kojima će argumentirati razloge
kašnjenja.

I konačno, nakon završene faze testiranja, putnici danas mogu putem mobilnih uređaja kupovati naše digitalne karte za tramvajski prijevoz u čak dvije varijante – jednokratnu i dnevnu.

Istovremeno, dovršena je i Studija izvodljivosti s analizom troškova u vezi projekta zamjene autobusa.

To je temeljni dokument zahvaljujući kojemu ćemo do kraja godine obaviti prijavu Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture za dodjelu bespovratnih sredstava kojima će se fnancirati nabava deset novih gradskih autobusa.